Безкоштовний онлайн-курс для українських бізнесменів стартує 1 березня

Безкоштовний онлайн-курс для експортерів "Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС" від Олега Мирошніченка розпочнеться 1 березня на платформі EdEra.

Навчальний курс дає розуміння суті регулювань і стандартів Європейського Союзу у процесі ведення експортної діяльності. Зокрема, курс розвиває навички використання сучасних онлайн-інструментів для отримання аналітичної, регуляторної та маркетингової інформації. Матеріали курсу відібрані з огляду на інформаційні потреби українських експортерів.

Онлайн-курс стане корисним для спеціалістів, консультантів, експортних менеджерів та держслужбовців, які за сферою діяльності дотичні до експорту та торгівлі.

Автором курсу є тренер і консультант з питань експорту на європейські та міжнародні ринки Олег Мирошніченко.

Стартує онлайн-курс 1 березня 2018 року на освітній платформі EdEra за фінансової підтримки Western NIS Enterprise Fund та організаційної підтримки проекту ЄС “Association4U”. Долучитися до онлайн-курсу можна за посиланням: www.ed-era.com/export2