FaLang Language Switcher

Ukrainian (Ukraine)

Компонент II

Розвиток людських ресурсів

Що ми робимо в цьому напрямку?

• Працюємо над покращенням інституційних спроможностей урядових інституцій, що впроваджують Угоду про асоціацію, шляхом розвитку наявних людських ресурсів (тренінги для персоналу галузевих міністерств та відомств, що працюють над імплементацією Угоди про асоціацію).

• Розробляємо та реалізуємо "Програму залучення фахівців для  впровадження Угоди про асоціацію". В рамках цієї програми також передбачено навчання, проте в даному випадку це і підготовка до роботи в урядових інституціях для тих, хто пройде конкурсний відбір та стане частиною команди, і практичні навчання в процесі роботи вже в самих профільних міністерствах та відомствах.

• І навчання держслужбовців, що вже працюють над впровадженням Угоди про асоціацію, і підготовка до роботи нових фахівців, - обидва напрямки роботи спрямовані на підвищення кадрового потенціалу урядових інституцій з метою забезпечення ефективного виконання зобовязань України щодо імплементації Угоди про асоціацію.