Спростування

"Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС"/ "Association4U/Асоціація для України й для тебе" - це Проект, що фінансується Європейським Союзом та впроваджується консорціумом на чолі з GFA Consulting Group Gmbh.

Відповідальність за зміст даного сайту несе Проект ЄС "Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом". Зміст даного сайту жодним чином не є ані повним, ані частковим відображенням позиції а ні Європейського Союзу, а ні Європейської Комісії, а ні Представнитцва Європейського Союзу в Україні.

Цей сайт містить лінки (посилання) на інші веб-сайти. І хоча Проект наводить ці посилання, все ж не несе відповідальності а ні за самі сайти, а ні за їх зміст, а ні за їх політику конфіденційності. Тож радимо Вам знайомитись із політикою конфіденційності сайтів, на які наводимо посилання, оскільки терміни та умови політики конфіденційності цих сайтів можуть так чи інакше Вас стосуватись.